Facebook

Látogató számláló

0
3
7
5
0
6
3

TOP termékek

Ügyfélszolgálat: +36308393832 (K-Cs: 10-16 óráig) | info@pnihungary.hu

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Bajusz Éva Ágnes E.V.
Cím:
6723 Szeged, Dandár u. 8
Személyes átvétel itt:
Nincs személyes átvételre lehetőség!
Telefon:
Áruház neve:
PNI Magyarország
Adószám:
69719512-1-26
Nyilvántartási szám:
53587417
Nyilvántartásba vétel dátuma
2019.04.17
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Bankszámlaszám:
10402829-50526850-65721002
Kapcsolattartó neve:
Bajusz Éva Ágnes
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36308393832
Kapcsolattartó e-mail címe:
eMAG-os MEGRENDELÉSEK:
CÉGÜNK NEM FORGALMAZ PNI TERMÉKEKET AZ eMAG-on, ÍGY KÉRJÜK NE A MI ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT HÍVJÁK FEL!
Ügyfélszolgálat elérhetősége:
+36308393832 (K, Sze, Cs: 10-16:00-ig, kivéve ünnepnapok)
A minimum rendelés összege:
Bruttó 1 500 Ft
Szállítás

GLS házhozszállítás (SMS értesítés nélkül)

mygls_api
A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. A szállítás napjának reggelén, a futárszolgálat e-mailben tájékoztatni fogja a csomag kiszállításának körülbelüli időpontjáról. Az e-mail üzenet tartalmazza a futár közvetlen telefonos elérhetőségét, tehát amennyiben Önnek, nem megfelelő az e-mail üzenetben leírt szállítási időpont-intervalluma, minden esetben kérjük közvetlenül a futárral vegye fel a kapcsolatot!
Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási költség, kétszeri kiszállítási kísérletet, 1db e-mailes értesítést tartalmaz! A díj NEM TARTALMAZ SMS értesítést, fix időpontra való szállítást, előre történő telefonos hanghívást, megcsörgetést. Minden ügyfelünknek saját magának kell gondoskodnia a futárszolgálattal való kommunikáció felvételén, az e-mail üzenetben elküldött közvetlen futár elérhetőségek valamelyikén!
Amennyiben bizonytalan a rendelési címen való folyamatos tartózkodás, kérjük rendelje a terméket inkább valamelyik GLS CsomagPontra!
FIGYELEM!!! BANKKÁRTYÁS FIZETÉSRE A FUTÁRNÁL NINCS LEHETŐSÉG!
Szállítási költség: 1 890 Ft

GLS házhozszállítás (SMS értesítéssel)

mygls_api
A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. A szállítás napjának reggelén, a futárszolgálat e-mailben és sms üzenetben tájékoztatni fogja a csomag kiszállításának körülbelüli időpontjáról. Az sms üzenet tartalmazza a futár közvetlen telefonos elérhetőségét, tehát amennyiben Önnek, nem megfelelő az e-mail/sms üzenetben leírt szállítási időpont-intervalluma, minden esetben kérjük közvetlenül a futárral vegye fel a kapcsolatot!
Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási költség, kétszeri kiszállítási kísérletet, 1db SMS, 1db e-mailes értesítést tartalmaz! A díj NEM TARTALMAZ fix időpontra való szállítást, előre történő telefonos hanghívást, megcsörgetést. Minden ügyfelünknek saját magának kell gondoskodnia a futárszolgálattal való kommunikáció felvételén, az SMS/e-mail üzenetben elküldött közvetlen futár elérhetőségek valamelyikén!
Amennyiben bizonytalan a rendelési címen való folyamatos tartózkodás, kérjük rendelje a terméket inkább valamelyik GLS CsomagPontra!
FIGYELEM!!! BANKKÁRTYÁS FIZETÉSRE A FUTÁRNÁL NINCS LEHETŐSÉG!
Szállítási költség: 2 080 Ft

GLS CsomagPontra vagy Automatába

mygls_api_dropoffpoints
Egy nagyszerű és kényelmes választás. A csomagpont megkönnyíti ügyfeleink kiszolgálását. Azok a címzettek, akik számára problémát jelent adott időben a megadott címen várni a csomag érkezését, dönthetnek úgy, hogy a csomagpontba kérik a kiszállítást: ez esetben szabadon választhatják meg, mikor veszik át a csomagot a szerződött partnerek üzleteiben, vagy a GLS csomag-automatákban.
A GLS e-mail és SMS üzenetben tájékoztatja, ha csomagját már átveheti!
Maximum 10Kg súlyig és 200.000Ft értékhatárig vehető igénybe!

FIGYELEM!!! BANKKÁRTYÁS FIZETÉSRE A CSOMAGPONTOKON NINCS LEHETŐSÉG!
Szállítási költség: 1 690 Ft

MPL futárszolgálat (legdrágább, leglassabb,15-20 nap)

mpl
Magyarország Kormánya 2024.03.28-tól kötelezte a webáruházakat, hogy fel kell tüntetniük a Magyar Postát is mint szállítást végző partnert is!
Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy mivel cégünk korábban sem állt, és most sem kíván szerződésben állni a Magyar Postával, így ezzel a szállítási móddal való megrendelések kézbesítési ideje több ideig tarthat, mivel szerződés hiányában nincs háznál való feladási lehetőségünk, ezért 15-20 naponta 1 alkalommal tudjuk csak fizikálisan a postán feladni a megrendelt termékeket.
Megértésüket köszönjük!
Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
9,99  kg
1 990 Ft
10  kg
19,99  kg
2 990 Ft
20  kg
40  kg
5 990 Ft

Szállítási idő:

  • 2022.09.01 napjától a magyarországon tapasztalható egyre romló gazdasági helyzet miatt, cégünk központi (tehát nem saját) raktárról szolgálja ki a vásárlókat! A gyakorlatban ez annyit jelent hogy 4-10 munkanapon belül, kivételes esetekben maximum 15 munkanapon belül kapják meg vásárlóink a megvásárolt terméket/termékeket!
  • A rendelés visszaigazolásánál (2. kiküldött e-mail), a megrendelt termék, vagy termékek megnevezése (terméknév) alatt, minden alkalommal külön jelezzük a szállítás becsült várható idejét! (Lásd: "státusz" rész).
  • Figyelem! Előforfulhat, hoagy leveleink a "Spam" vagy "Kéretlen" mappába kézbesítődnek, kérjük ellenőrizze ezeket a "mappákat" is!

Természetesen az az érdekünk, hogy vásárlóinkat maximális módon szolgáljuk ki, ezért amennyiben előreláthatóan valamilyen oknál fogva nem tudjuk a feltüntetett postázási időt garantálni, minden esetben értesítjük ügyfeleinket!


Kérjük a csomagját kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Amennyiben  sérülést észlel, kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Fizetés

Utánvéttel

A megrendelt termék(ek) vételárát, a kiszállítást végző futárszolgálat munkatársánál, a helyszínen, KIZÁRÓLAG készpénzben tudja kifizetni! (BANKKÁRTYÁS FIZETÉSRE A FUTÁRNÁL NINCS LEHETŐSÉG!)
Az utánvételi lehetőség, maximum 200.000Ft-ig megengedett, ezen összeg felett, csak előre utalásos fizetési mód választható!
Az utánvétellel való fizetés kezelési költsége, minden esetben 690Ft (kényelmi szolgáltatás)
Felhívjuk figyelmét, hogy az utánvétellel történő fizetési mód, egy kényelmi szolgáltatás! Elállási jog gyakorlása esetén, ennek díja nem kerül visszatérítésre!

Előre utalással

Kérjük várja meg az utalási információkat tartalmazó levelünket, majd 72 órán belül utalja át a végösszeget!
Utaláskor a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a megrendelés sorszámát, melyet rendelése leadása után e-mailben kap meg!
Az utalás beérkezését követően, elindítjuk a csomag bekérését, összekészítését, és kiszállítását.
Bruttó 200.000Ft-ot meghaladó rendelések, csak átutalásos fizetési móddal rendelhetőek meg!
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!